Ring til os

Få professionel hjælp til udskiftning af gammel el-tavle

Skal el-tavlen skiftes?

El-tavlen er nøglen til al elektricitet i din bygning. Det er her, elektriciteten fra el-nettet kommer ind i din faste installation, og det er også her, dine sikringer og fejlstrømsafbryder er placeret. El-tavlen er derfor også en vigtig sikkerhedskomponent, som beskytter både dig og dine elektriske installationer.

Det er vigtigt, at el-tavlen altid fungerer, som den skal – og har du en gammel el-tavle, bør den udskiftes til en ny og moderne model, der lever op til alle gældende krav og standarder. Det giver dig den største sikkerhed i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Vi udskifter el-tavler hos både virksomheder og private. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en given opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.
Bliv ringet op

Vi udfører:

Renovering af el-tavler
Udskiftning af el-tavler og målerrammer
Ombygning af måler med tilmelding
Udskiftning af måler med tilmelding
Tilmelding af nye installationer og målere
Nulling og jordsystemer
Overspændingsbeskyttelse
Og meget mere

Hvordan foregår en udskiftning af el-tavle?

Udskiftning af el-tavler er en af de opgaver, vi ofte kaldes ud til. Især i ældre bygninger findes der ofte el-tavler, som ikke opfylder de nuværende krav, og som derfor skal skiftes ud med nye. Alle vores el-tavler er naturligvis godkendte og opfylder alle sikkerheds- og lovkrav.

En udskiftning af en gammel el-tavle kan foregå på flere måder. Vi kan montere en færdigbygget tavle, eller vi kan opbygge en helt ny el-tavle. Der er som regel penge at spare ved at bestille en færdigbygget el-tavle, men det kan også være nødvendigt at opbygge tavlen fra bunden for at sikre, at den passer lige præcis til din bolig og dine installationer.

Prisen på en ny el-tavle varierer alt efter tavlens størrelse og tiden, det tager os at montere den – du kan dog være sikker på, at vi altid bruger de bedste dele og komponenter til at sammensætte din nye el-tavle. Vi forhandler både Legrand, Siemens og ABB, og vores nybyggede tavler er primært fra Siemens.

Skal du have flyttet en gammel el-tavle, skal den ifølge vejledningen fra Sikkerhedsstyrelsen betragtes som en ny el-tavle. Derfor skal den leve op til alle gældende regler på det tidspunkt, arbejdet udføres, og ofte fører det til, at en gammel el-tavle skal udskiftes med en ny.

Bliv ringet op

Kontakt 50 Hertz og hør mere

Har du brug for udskiftning af en gammel el-tavle? Kontakt os allerede i dag – vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Du kan sende os en mail eller ringe til os på 47 47 47 70. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

  Husk at teste din gamle el-tavle jævnligt

  Hvis du er i tvivl, kan du selv teste, om du har brug for en ny el-tavle. I det hele taget bør du teste dit relæ regelmæssigt for at undersøge, om sikkerheden er i orden.

  Du tester din el-tavle ved at trykke på den lille testknap på fejlstrømsafbryderen. Herefter skal fejlstrømsafbryderen slå fra, og du skal kunne tænde den igen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan du tester el-tavlen og dit RCD-relæ – eller hvis du er i tvivl, om din el-tavle lever op til alle moderne krav.

  Hvis du bor i et ældre hus, indeholder din el-tavle muligvis kun sikringer, der beskytter mod overbelastning og intet RCD-relæ. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at få opgraderet el-tavlen, da alle el-tavler ifølge nuværende lovgivning skal indeholde et RCD-relæ. RCD-relæ er den nye betegnelse for et HPFI-relæ, og betydningen er nøjagtigt den samme.

  Har du et aktut problem med din el-tavle kan du også gøre bruge af vores døgnvagt i København.

  Din el-tavle skal udskiftes af en autoriseret elektriker

  Alt arbejde, der involverer din el-tavle, skal udføres af en autoriseret elektriker. Hos 50 Hertz har vi el-autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen, ligesom vi har udført talrige opgaver med el-tavler og RCD-relæ som omdrejningspunkt.

  El-tavlen er en helt central del af el-installationen i hjemmet eller erhvervsbygningen, og derfor skal arbejdet udføres lovligt og forsvarligt af autoriserede fagfolk. Vælger du os som din samarbejdspartner, får du ikke kun en autoriseret elektriker på opgaven, du får også 5 års arbejdsgaranti, og vi opbevarer din KLS-dokumentation i 5 år.

  47 47 47 70