Døgnvagt elektriker

Om 50 Hertz

Det vi kan

50 Hertz specialiserer sig udelukkende i el-ingeniør rådgivning og akut elektriker skader. Vi udarbejder komplette el projekter, der kan bruges til udbud enten som hovedentreprise eller fagentreprise, hvor vi opstiller specifikke krav til elinstallationer, tegner op for elinstallatører eller yder generel bistand i forbindelse med el projekter, alt afhængigt af vores kunders ønsker og behov.

Vi er stolte af vores evne til at yde hurtig service som El ingeniør rådgivning og Akut døgnvagt elektriker  og pålidelig assistance i nødsituationer, samtidig med at vi opretholder en høj standard for kvalitet og sikkerhed. Ved at være tilgængelige 24/7 

Mission

  • Vores vision er at levere innovative løsninger, der skaber en positiv indvirkning på samfundet og miljøet.
  • Vi stræber efter at være kundens foretrukne valg og skabe langvarige partnerskaber gennem vores engagerede service og kvalitetsløsninger.
  • Vores vision er at skabe en fremtid med bæredygtig energi ved at udvikle og implementere effektive og miljøvenlige teknologier.
  • Vi ønsker at være visionære i vores branche ved at være på forkant med den nyeste teknologi og ved at levere innovative og skræddersyede løsninger til vores kunder.
  • Vores vision er at forbedre livskvaliteten ved at skabe sikre og pålidelige el-systemer, der driver vækst, effektivitet og komfort for vores kunder.

Kontakt info

 

CVR. 39819783
Auto. nr. EFUL-13989

 

Adresse info

 
50 Hertz Aps
Rådhuspladsen 16,
1550 København
 
Døgnvagt elektriker
co_50hertz