Ring til os

Om 50 Hertz

Hos 50 Hertz har vi et mål om, at vi skal være din foretrukne el-installatør og el-ingeniør. For os er kunderne nemlig det allervigtigste. Det betyder derfor også, at vi med vores fleksible arbejdstider sikrer, at du som kunde ikke skal tilpasse din dag efter os – vi tilpasser os din dag.

Vi går til enhver opgave med et højt niveau af professionalisme og overholder installationsbekendtgørelserne, som blandt andet sikrer dig 5 års arbejdsgaranti. Vi prioriterer kvaliteten af vores arbejde højt ved kun at tage få opgaver ind ad gangen. Dermed er der fuldt fokus på den enkelte opgave, som altid bliver løst til punkt og prikke.

Kommunikation er et af nøgleordene i vores arbejde, og den sikrer vi blandt andet, ved at vores teknikere og el-installatører ikke har for mange opgaver. Så har de nemlig tid til dig og dine opgaver.

Bliv ringet op

Vi kan klare mange forskellige opgaver, eksempelvis:

Installation af nye stikkontakter
Edb- og internetinstallation
Udskiftning af gamle kabler
Dørtelefon
Antenneinstallation
Hvidevareinstallation
Adgangskontrol

Garanti og KLS

Ud over at du altid sikres en arbejdsgaranti på 5 år på den udførte opgave, har vi en arbejdsforsikring, som dækker skader og uheld op til DKK 20 mio.

Vi oplever desværre tit, at vi kommer ud til en opgave, hvor vi skal rette op på tidligere fejl eller en ulovligt udført installation. Hos 50 Hertz går vi op i at levere en kvalitetsløsning. En kvalitetsløsning, som udføres korrekt første gang.

Vi ønsker at skabe fuld gennemsigtighed i de opgaver, vi udfører. Derfor vil du som kunde modtage en detaljeret rapport over det udførte arbejde, efter at vi har løst opgaven – til gavn for din fremtidige sikkerhed.

Systematiseret kvalitetssikring

Der udleveres en KLS-rapport (KvalitetsLedelsesSystem-rapport), som er din dokumentation på, at arbejdet er udført efter lovens standarder. Den udleveres med din faktura – men vi beholder rapporten i 5 år, hvorfor du altid kan få den fremsendt, hvis du ønsker det.

Bliv ringet op

Kontakt os

Vi ser meget frem til at høre fra dig og ikke mindst at besigtige og udføre dine opgaver. 

Ingen opgaver er for store eller for små – vi har mandskabet til at udføre din opgave.

Kontaktformular

    47 47 47 70