Ring til os

Solceller til private og erhverv

Vil du have solceller på taget?

Der er mange gode grunde til at få installeret et solcelleanlæg. Hos 50 Hertz har vi stor erfaring med at montere solcelleanlæg på både private hjem og erhvervsbygninger – uanset type og størrelse på anlægget.

De fleste vælger at få monteret solcellerne på taget, og vi kan både hjælpe med selve monteringen og den efterfølgende tilslutning, så du kommer godt i gang med selv at producere strøm til gavn for både miljøet og din økonomi. Du kan også vælge at købe dit solcelleanlæg direkte gennem os.
Bliv ringet op

Overvejelser du bør gøre dig ift. solceller:

Er tagets stand god nok til at bære solcellerne?
Kan solcellernes placering risikere at genere dine naboer?
Kan du undgå skygge fra eksempelvis træer eller andre bygninger?
Er der plads til solcelleanlægget, hvor du gerne vil have det monteret?

Den rigtige montering af solceller er afgørende for strømproduktionen

Et solcelleanlæg koster typisk mellem 70.000 og 100.000 kr. inklusive montering, og det har brug for de rigtige betingelser for at give dig det fulde udbytte af din investering. Anlægget skal naturligvis installeres lovligt og korrekt, men det skal også placeres rigtigt i forhold til solen.

Derudover er der en række andre forhold, der skal tages højde for:

 • Er tagets stand god nok til at bære solcellerne?
 • Kan solcellernes placering risikere at genere dine naboer?
 • Kan du undgå skygge fra eksempelvis træer eller andre bygninger?
 • Er der plads til solcelleanlægget, hvor du gerne vil have det monteret?

Vælger du 50 Hertz til at montere dine solceller, hjælper vi dig også gerne med den indledende rådgivning for at gøre resultatet så godt som overhovedet muligt. Har du først investeret i et solcelleanlæg, giver det rigtigt god mening at optimere dets drift så meget, som du kan – og vi bruger gerne vores ekspertise til at hjælpe dig med at se alle mulighederne.

Bliv ringet op

Lad en autoriseret elektriker installere dit solcelleanlæg

Selve installationen og tilslutningen må kun foretages af en autoriseret elektriker. Så er du sikker på, at anlægget er monteret efter alle lovmæssige forskrifter. Her er sikkerheden i top, både under selve installationen og ved den efterfølgende drift.

Hos 50 Hertz er vi autoriserede el-installatører, og du får desuden 5 års arbejdsgaranti på alt arbejde, vi udfører. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os.

Kontaktformular

  Der er store fordele ved at installere solceller

  Solceller har aldrig været så populære som nu, og vi har derfor også installeret solcelleanlæg på en lang række private hjem og offentlige bygninger. Fordelene tæller bl.a. en stor miljøgevinst: Bare 10 kvadratmeter solceller på taget kan spare miljøet for ca. et halv ton CO2 hvert eneste år.

  Derudover betaler solceller sig selv hjem efter en vis periode. Præcis hvornår solcellerne er tjent hjem afhænger af dit faktiske elforbrug, og hvor meget du har betalt for dit solcelleanlæg. Ved optimal dimensionering er tilbagebetalingstiden typisk 7-10 år. Er du interesseret i at få en overslagsberegning af din tilbagebetalingstid, hjælper vi dig gerne med det – på den måde finder du let ud af, om en investering i solceller er rentabel for dig. Vi kan også rådgive dig om, hvilke tilskud du kan få til dit solcelleanlæg.

  En tredje fordel er, at du kan opbevare den strøm, du evt. overproducerer i dit solcelleanlæg. Det gør du ved at anskaffe dig et solcellebatteri. Batteriet kan lagre en del af den producerede strøm, så du fx kan bruge den om aftenen, hvor anlægget ikke producerer nær så meget strøm. Det er ekstra praktisk, hvis du har en elbil, som du gerne vil lade op om natten – det kan netop gøres med overskydende strøm fra solcelleanlægget.

  Sådan kan du købe solceller gennem 50 Hertz

  Kontant

  Hos os kan du købe solcellerne på helt klassisk vis, hvor vi beregner din tilbagebetalingstid for at sikre, at du gør en så god investering som muligt.

  Køb i Kwh

  Du kan også vælge en løsning, hvor vi ejer solcelleanlægget på dit tag, og du kun betaler en kWh-pris for det, du bruger. Denne løsning kan også kombineres med batteri og oplader, og den er aktuel for både erhverv og private. Med vores løsning skal du ikke bekymre dig om vedligeholdelse af solcelleanlægget – den klarer vi.

  Kontakt os, hvis du vil høre mere om de forskellige løsninger med solcelleanlæg. Du kan sende os en mail eller ringe på 47 47 47 70 – vi glæder os til at høre fra dig.

  47 47 47 70