Døgnvagt elektriker

Services

Døgnvagt elektriker akut elektriker

Akut

Nogle problemer kan ikke vente – de skal løses med det samme for ikke at udvikle sig til endnu større problemer. Det kan fx være strømsvigt, der er skyld i, at køleskabe, frysere og andre essentielle elektriske systemer i hjemmet sætter ud.

Uanset om du har brug for hjælp som privatperson eller i forbindelse med erhverv, kan vi yde elektrikerhjælp på alle tider af døgnet for at mindske gener og tab af omsætning.

 

Døgnvagt elektriker
Services

El-ingeniør

Services

50 Hertz har specialiseret sig i el-rådgivning og projektering af komplekse bygningsinstallationer. Vores fokus er at etablere et tæt samarbejde med vores kunder og sikre, at design, funktionalitet, energieffektivitet og andre specifikke ønsker bliver implementeret på bedste vis fra projektets tidlige faser.

El-tavler

El-Tavle

El-tavlen er nøglen til al elektricitet i din bygning. Det er her, elektriciteten fra el-nettet kommer ind i din faste installation, og det er også her, dine sikringer og fejlstrømsafbryder er placeret. El-tavlen er derfor også en vigtig sikkerhedskomponent, som beskytter både dig og dine elektriske installationer.

døgnvagt elektriker akut

Skriv til os

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en given opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt info

 

CVR. 39819783
Auto. nr. EFUL-13989

 

Adresse info

 
50 Hertz ApS
Rådhuspladsen 16,
1550 København
 
Døgnvagt elektriker
co_50hertz