Ring til os

Autoriseret elektriker til renovering og nybyg

El-installation ifm. renovering og nybyg

Gamle el-installationer kan udgøre en stor sikkerhedsfare, og derfor bør du få gennemgået el-installationerne i bygninger, der er mere end 50 år gamle. En gennemgang kan afsløre, om der skal foretages en el-renovering af en autoriseret elektriker. Du må nemlig ikke selv begynde at arbejde med de ledninger og kabler, der gemmer sig i væggene.

Hos 50 Hertz har vi stor erfaring i el-renovering, ligesom vi laver komplette el-installationer i forbindelse med nybyg.
Bliv ringet op

50 Hertz udfører:

Installation af nye stikkontakter
EDB- og internetinstallation
Antenneinstallation
Renovering af stofkabler
Renovering af synlige installationer
Skjulte kabelinstallationer
Renovering af køkkeninstallationer
Renovering af hele lejligheder og huse
El-installationer i nybyggede huse
Og meget mere

Øg sikkerheden i hjemmet med en el-renovering

Det vil nok overraske nogle, at gamle el-installationer udgør en af de største brandfarer i danske hjem. Har du mistanke om, at der kan være problemer med dine el-installationer, eller bor du i et hus, der er mere end 50 år gammelt, bør du få tjekket, om det er tid til en el-renovering. Har du en akut opgave tilbyder vi også døgnvagt i københavn og omegn.

En el-renovering øger sikkerheden i hjemmet betragteligt og sørger for, at alle dine installationer lever op til moderne standarder og forskrifter. Renoveringen omfatter typisk stikkontakter, ledninger, HPFI-relæ og andre dele, der har været udsat for slid og ælde.

Det kan også være, at du er i gang med at renovere dit hus og derfor også ønsker at få renoveret eller flyttet el-installationerne. I et sådant tilfælde har du brug for en autoriseret elektriker, fordi der skal arbejdes på de grundlæggende installationer i huset, som ikke er umiddelbart tilgængelige. Vi har stor ekspertise i netop el-renovering, og du får 5 års arbejdsgaranti på alt vores arbejde i forbindelse med renoveringen.

Bliv ringet op

Kontakt 50 Hertz, når du har brug for en elektriker til renovering

Med adresse centralt i København varetager vi opgaver i hele Storkøbenhavn. Vi kommer gerne ud til både gennemgang og el-renovering af din bolig eller erhvervsbygning – du skal blot kontakte os for at lave en aftale. Vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, og du kan komme i kontakt med os både pr. mail og telefon.

Ring til os på 47 47 47 70 allerede i dag – vi glæder os til at hjælpe dig med din el-renovering.

Kontaktformular

    47 47 47 70