Ring til os

Elektriker på Vesterbro

Elektriker på Vesterbro med hurtig og alsidig service

Vi ved, at det ofte er en hastesag, når du har brug for en elektriker. Det er sjældent belejligt, når der er problemer med strømmen i hjemmet. Hvad enten det er problemer med belysningen, svigtende hvidevarer eller noget helt tredje, er det essentielt at få løst problemerne så hurtigt som muligt for at kunne komme videre med hverdagens små og store gøremål. Netop derfor bestræber vi os på at strukturere vores arbejde så effektivt som muligt – det giver os plads i kalenderen til at rykke ud på alle tænkelige tidspunkter.

Faktisk har vi døgnvagt, så du kan få fat i os 24 timer i døgnet. Har du akut brug for en elektriker på Vesterbro, er 50 Hertz derfor et godt sted at starte.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Effektiv service kombineret med dyb faglig indsigt

Det er i vores kunders interesse, at vi kan afslutte vores opgaver hurtigt og effektivt. Derfor tager vi kun få kunder ind om ugen og bliver ikke afbrudt af andre projekter, mens vi arbejder på en opgave hjemme hos dig. Når vi har sagt ja til en opgave hos dig, er den vores hovedprioritet, og vi arbejder på den, til vi er helt færdige.

Ud over en effektiv opgaveløsning kan du af os forvente en stor faglig indsigt og professionel rådgivning. Tidligere kunder fremhæver vores gennemsigtighed, og at vi tager os tid til at forklare, hvilket arbejde vi har udført. Det gør vi, for at du skal føle dig tryg ved at vælge os som din elektriker på Vesterbro, og for at gøre det let at gennemskue, hvad du betaler for.

Kort sagt stræber vi efter at være en pålidelig samarbejdspartner for dig, og derfor sætter vi også en ære i at overholde vores aftaler og deadlines, møde til aftalt tid og generelt leve op til alle forventninger, du måtte have til os. Som en ekstra sikkerhed giver vi 5 års garanti på alt arbejde, vi udfører.

Bliv ringet op

Kontakt os, hvis du mangler en elektriker på Vesterbro

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit el-arbejde. Husk, at vi både kan assistere med store og små projekter – og skulle du have nogen spørgsmål til os, kan du altid ringe eller skrive.

Vi glæder os til at hjælpe dig – ring til os allerede i dag på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Hjælp til små og store el-opgaver på Vesterbro

  Vores mange års tilstedeværelse på Vesterbro har givet os indsigt i en lang række opgaver inden for el-faget. Oftest bliver vi booket til at hjælpe med små og store opgaver i private hjem, og det er også her, vores spidskompetence ligger.

  Du kan både bruge os, hvis du oplever uregelmæssigheder eller fejl i dine el-installationer, og hvis du har brug for hjælp til eksempelvis at installere spots eller tilslutte hvidevarer.

  Inden for vores kerneopgaver finder du bl.a.:

  • Diverse opgaver inden for belysning
  • El-arbejde i forbindelse med renovering
  • Opsætning af overvågning og alarmer
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • Udskiftning af el-tavle

  Listen er naturligvis ikke udtømmende, men blot eksempler på, hvad du kan bruge vores faglige ekspertise til. Er du i tvivl, om din opgave ligger inden for vores område, er du altid velkommen til at kontakte os og beskrive opgaven. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

  Serviceopgaver får vi normalt løst inden for få dage, og din henvendelse bestræber vi os på at besvare inden for ganske få timer.

  Hvad koster en elektriker på Vesterbro?

  Vores opgaver varierer i omfang og karakter, og derfor kan vi ikke give dig en prisliste med faste priser. Du er til gengæld velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af det arbejde, du ønsker at få udført. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Vores priser forsøger vi altid at holde så lave som muligt, og du vil opleve, at vi ofte er billigere end vores konkurrenter.

  Elektriker med døgnservice på Vesterbro – vi tilbyder hurtig og effektiv hjælp hele døgnet rundt

  Hos 50 Hertz har vi stor fokus på, at vores service skal være hurtig og effektiv. På den måde kan du hurtigst muligt komme videre med dagligdagen. Hvis du har tiden til det, så forklarer vi også gerne, hvilket arbejde vi har udført – og giver gerne et godt råd med på vejen. For os er troværdighed og ærlighed nemlig vigtigt, når vi har kontakt med vores kunder.

  Har du akut brug for en elektriker med døgnservice på Vesterbro?

  Som en service til dig som kunde tilbyder vi døgnservice på hele Vesterbro. Vi har ingen faste priser på vores løsninger, da omfanget på el-opgaver kan variere meget i størrelse.

  Kontakt os og få styr på strømmen – ring på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70