Ring til os

Elektriker i Valby

Elektriker i Valby med hurtig service og 5 års garanti

Hos 50 Hertz ønsker vi at være din foretrukne elektriker i Valby, uanset om du har brug for hjælp til større el-opgaver eller blot mindre opgaver i hjemmet. Vi har erfaring med langt de fleste typer opgaver og installationer og kan hjælpe dig med alt lige fra problemer med belysningen eller en løs forbindelse til el-arbejdet i forbindelse med renovering af lejligheder eller opsætning af nyt køkken og hvidevarer. Du får 5 års arbejdsgaranti på alle vores udførte opgaver, og vi har mulighed for at rykke ud på alle tider af døgnet. Det sørger vores fleksible åbningstider og døgnvagt for.

Problemer med strømmen har det med at opstå på de mest ubelejlige tidspunkter. Men fordi vi strukturer og planlægger vores arbejde på den mest effektive måde, kan vi som regel tage nye opgaver og kunder ind med kort varsel.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Elektriker i Valby til både større og mindre opgaver

Vi har erfaring med en lang række el-opgaver af varierende omfang og kompleksitet. Sommetider er der måske tale om udskiftning af en enkelt defekt stikkontakt, mens det andre gange handler om en mere omfattende fejlsøgning eller udbedring af ulovlige installationer.

Uanset opgaven kan du være sikker på, at vi altid arbejder efter alle sikkerheds- og lovmæssige forskrifter, og at vi holder dig opdateret om vores arbejde undervejs. Det skaber nemlig tryghed. Eksempler på opgaver, du kan bruge os til, er:

 • Tilslutning af vaskemaskiner
 • Diverse opgaver inden for belysning
 • Opsætning af overvågning og alarmer
 • Udskiftning af stikkontakter

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med det problem, du står med, er du altid velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt er ingen opgave hverken for stor eller for lille, men vi vil altid gerne vurdere opgaven, og om vi er de rette til at udføre den. Ring til os eller send en mail, så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Bliv ringet op

Hvad koster en elektriker i Valby?

Det er svært at arbejde med faste priser, når det handler om el-service og -installationer. Mange faktorer kan påvirke prisen – den afhænger både af tidsforbrug, kørsel, teknikerens erfaring osv. Derfor arbejder vi heller ikke med standardpriser, men du er velkommen til at kontakte os for at få vurderet omfanget og evt. prisen på den opgave, du har brug for vores hjælp til. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, så vi hurtigt kan yde dig den service, du skal bruge. Almindelige serviceopgaver løser vi som regel inden for ganske få dage.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en elektriker i Valby. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit el-arbejde – ring til os på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Elektriker i Valby – vi sender akut en elektriker hjem til dig

  Hos 50 Hertz rykker vi ud, når du har problemer med dine elektriske apparater. Der er ikke meget at stille op selv, når du pludselig står uden strøm. Heldigvis kan du med ganske kort varsel få den hjælp, du søger. Vi tilbyder døgnservice i hele Valby. Så hvis du har brug for en elektriker hurtigst muligt, kan vi sende en ud med det samme.

  Professionel elektriker i Valby, der udfører varierende opgaver

  Vi garanterer altid en god service og stor ekspertise. Det betyder helt konkret, at vi aldrig forlader en defekt, før den er fikset og 100 % gennemtestet. Vi er sikre i vores håndværk. Derfor får du også 5 års garanti på alt det arbejde, vi udfører. Det tilbyder vi som en ekstra sikkerhed til dig.

  Har du nogen forespørgsler om priser, eller har du akut brug for en elektriker i Valby – kontakt os da på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70