Ring til os

Elektriker i Tårnby

Elektriker i Tårnby med fleksible åbningstider og 5 års garanti

Vi ønsker at være din foretrukne elektriker i Tårnby, uanset hvilke problemer eller udfordringer du skal bruge professionel hjælp til. Problemer med strømmen opstår ofte på de mest ubelejlige tidspunkter, og derfor kan du også booke os uden for almindelig arbejdstid – og med vores døgnvagt kan vi rykke ud, uanset hvornår på døgnet du har brug for vores service.

Vi bestræber vi os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt og som regel inden for 24 timer, så du kan få hurtig hjælpe til dine el-opgaver og komme videre med hverdagens gøremål.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Professionel hjælp til store og små el-opgaver

Vores kunder i Tårnby kontakter os især, når de skal have hjælp til el-arbejde og el-installationer derhjemme. Det kan være, at strømmen pludselig er gået i dele af boligen, eller at lyset blinker pga. en løs forbindelse. Vi kan også hjælpe med større opgaver som el-arbejde i forbindelse med renovering af hele lejligheder eller opsætning af et nyt køkken. Skal du have installeret et nyt alarm- eller overvågningssystem, kan vi også bidrage med vores ekspertise på disse områder.

Listen over vores arbejdsområder er lang, og vi kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Eksempler på opgaver, vi udfører, kunne være:

 • Udskiftning af stikkontakter
 • Diverse opgaver inden for belysning
 • El-arbejde i forbindelse med renovering
 • Opsætning af overvågning og alarmer
 • Tilslutning af vaskemaskiner
 • Udskiftning af el-tavle

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en opgave, er du velkommen til at ringe eller skrive til os og fortælle os om opgaven. Så kan vi hurtigt afgøre, om vi er de rette til opgaven.

Bliv ringet op

Vælg os som din elektriker i Tårnby – vi giver 5 års garanti

Vi overholder alle forskrifter i vores arbejde, uanset om det handler om sikkerheds- eller lovmæssige krav. Derfor kan vi også give dig 5 års arbejdsgaranti på alle opgaver, vi udfører. Vi bruger desuden kun kvalitetsprodukter, fordi vi ønsker en så lang levetid som muligt på alle vores installationer og reparationer. Det er både i din og vores interesse, at en opgave kun skal løses én gang, fordi den udføres rigtigt og på den bedste måde første gang.

Har du brug for en elektriker i Tårnby, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig – ring til os på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Elektriker i Tårnby med døgnservice til alle slags el-opgaver

  Der er aldrig et godt tidspunkt at miste strømmen. For oftest er el-opgaver noget mere avancerede at fikse, end hvad man selv kan klare. Hos 50 Hertz tilbyder vi en hurtig og grundig service på ethvert elektrisk problem. Vi har ingen faste priser, da vi møder mange varierende arbejdsopgaver inden for vores felt. Du kan dog altid få fat på os, hvis du skulle have en konkret forespørgsel om pris m.m.

  Pålideligt elektrikerarbejde med døgnvagt og glade kunder

  Det er vigtigt, at alle vores kunder er tilfredse og føler sig trygge ved det arbejde, vi udfører. Derfor tager vi os gerne tid til at fortælle om de specifikke detaljer i enhver opgave. Som en ekstra sikkerhed tilbyder vi tilmed 5 års garanti på alt vores arbejde.

  Du kan læse mere om os på vores hjemmeside eller kontakte os allerede i dag på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70