Ring til os

Elektriker på Østerbro

Elektriker på Østerbro med hurtig service på alle tider af døgnet

Vores kunder bruger ord som pligtopfyldende og ærlige, når de skal beskrive 50 Hertz og vores services. Det gør de, fordi vi sætter en ære i at udføre arbejdet på den allermest tilfredsstillende og grundige måde. Samtidig er vi ofte billigere end vores konkurrenter. Vi udformer altid gerne et tilbud til dig, hvis du har interesse i at gøre brug af vores ekspertise og erfaring inden for bl.a. tjek af el-installationer, belysningsløsninger, fejlsøgning og meget andet.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Få hurtigt fat i en elektriker på Østerbro – også uden for almindelig arbejdstid

Det er sjældent belejligt, når dine elektriske apparater sætter ud eller begynder at opføre sig uregelmæssigt. Ofte kalder det også på en hurtig løsning, når du oplever problemer med lyset i hjemmet, med hvidevarerne eller andet. Vi er simpelthen alle sammen 100 % afhængige af velfungerende el-løsninger i vores hjem for at få hverdagen til at fungere. Det ved vi, og derfor kan vi være behjælpelige med assistance på Østerbro, lige når du har brug for det.

Vi rykker ud med kort varsel, også uden for almindelig arbejdstid, så du hurtigt kan få løst dit problem og komme videre med dine gøremål. Det er muligt for os, fordi vi strukturerer vores arbejde på en måde, der tillader os at reagere hurtigt på henvendelser. Samtidig tager vi kun få kunder ind ad gangen, hvilket også gør os i stand til at afslutte opgaver hurtigt og effektivt.

Vores fleksible arbejdstider og døgnvagt gør os til et oplagt valg af elektriker til pludselige problemer, uanset hvornår de opstår. Og selv om vi har fart på, udfører vi stadig vores arbejde med stor grundighed og samvittighed. Vi går ikke igen, før vi har fået styr på strømmen, og alt fungerer, som det skal. Husk også, at du får 5 års garanti på alt udført el-arbejde hos os.

Bliv ringet op

Kontakt os, hvis du har problemer eller ønsker et tilbud

Vi tager med glæde imod din henvendelse, hvad enten du har brug for hjælp til en lille reparation eller et tilbud på et større projekt. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi er altid i stand til at give dig en pris på det stykke arbejde, du ønsker at få udført.

Vi arbejder ikke med faste priser, da omfanget af vores opgaver varierer meget. Til gengæld forsøger vi altid at give vores kunder den lavest mulige pris, og du vil ofte opleve, at vi er billigere end vores konkurrenter, der også udfører arbejde på Østerbro.

Vi glæder os til at hjælpe dig – ring til os allerede i dag på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Professionel el-installatør, der udfører mangeartede opgaver på Østerbro

  Vi har udført et væld af forskellige opgaver på Østerbro og i resten af København. Sommetider er vi på farten for at fikse et enkelt spot, der driller, og andre gange handler det måske om en stor renovering af en eller flere lejligheder.

  Fælles for alle typer opgaver er, at vi altid sætter ind med al vores ekspertise og grundighed – uanset om du kontakter os for hjælp til en mindre opgave eller et stort projekt. Det gør ingen forskel for os, vi gør os altid umage og yder vores bedste. Tøv derfor ikke med at kontakte os, også med de mindre forespørgsler.

  Er du i tvivl, om vi udfører lige præcis den opgave, du mangler en elektriker til på Østerbro, er du også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores primære opgaver og el-installationer begrænser sig ikke til de følgende, men omfatter bl.a.:

  • Renovering af lejligheder
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • Udskiftning af diverse lamper (eksempelvis spots, udendørslamper, projektørlamper)

  Vi kan naturligvis også hjælpe dig med fejlfinding, hvis du oplever problemer, men ikke selv er sikker på, hvori fejlen består. Uden faglig indsigt i el-installationer kan det være noget nær umuligt at sætte fingeren på, hvad der er galt, når lyset pludselig blinker, eller du mangler strøm i dele af boligen. I sådanne tilfælde kan vi hurtigt lokalisere fejlen og hjælpe dig med at udbedre den.

  Grundigt udført arbejde med 5 års garanti

  En fejlbehæftet og ulovlig el-installation kan medføre stor fare, og derfor er det vigtigt, at du kan stole på, at din elektriker udfører arbejdet lovligt og forsvarligt. Hos 50 Hertz garanterer vi, at alle forskrifter bliver fulgt, når vi udfører elektrisk arbejde for dig. Vores indgående kendskab til faget er din sikkerhed for pålideligt udført arbejde. Herudover får du 5 års garanti på alt udført arbejde fra vores side, hvilket tilføjer et ekstra lag til den sikkerhed og tryghed, vi ønsker at give vores kunder.

  Pålidelig elektriker, som kunderne på Østerbro vender tilbage til

  Det vejer tungt hos os, at vores besøg er en god oplevelse for dig. Læser du vores anmeldelser på Trustpilot, vil du se, at mange kunder fremhæver vores grundighed, og at vi tager os tid til at forklare, hvilket arbejde vi har udført.

  Vi vil gerne sikre os, at det er gennemskueligt for dig, hvad du betaler for, og vi kan faktisk ikke lade være med at give et godt råd eller to med på vejen. Vi tror på, at det er medvirkende til, at vores kunder vælger os som deres foretrukne elektriker igen og igen.

  Kontaktoplysninger

  50 Hertz
  CVR. 39819783

  Rådhuspladsen 16,
  1550 København

  47 47 47 70
  50hertz@50hertz.dk
  Kontakt os

  Elektriker på Østerbro med døgnservice og hurtig responstid

  Problemer med el-installationer kan indtræffe på de mest uventede tidspunkter. Der findes aldrig et godt tidspunkt – men der findes heldigvis altid en løsning på dit problem. Hos 50 Hertz tilbyder vi nemlig akuthjælp på hele Østerbro. Vi hjælper både med akutte fejl i el-installation, el-tavler og meget mere. Vi er med andre ord behjælpelige med alle typer opgaver, store som små.

  Få en opgave løst grundigt og effektivt på hele Østerbro

  Vi er grundige i det arbejde, vi udfører. Derfor tør vi også give dig 5 års garanti på alt vores el-arbejde som en ekstra sikkerhed. Vi er ærlige, og du kan regne med os til enhver opgave – kontakt os hele døgnet på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70