Ring til os

Elektriker på Nørrebro

Elektriker på Nørrebro, der yder hjælp på alle tider af døgnet

Problemer med el-installationerne i hjemmet kan indtræffe på de mest uventede tidspunkter, og i sådanne tilfælde har du brug for en elektriker med fleksible arbejdstider. Vi strukturerer vores arbejde effektivt for at kunne rykke ud på alle tænkelige tidspunkter – til gavn for dig, når uheldet er ude, og du har brug for hurtig hjælp.

Har du akut brug for en elektriker på Nørrebro, er du derfor mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage på henvendelser og gerne inden for få timer.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

En ærlig og pålidelig elektriker på Nørrebro

En ærlig elektriker siger tingene, som de er, og ærlighed er vigtigt for os, når vi løser opgaver for dig. Du skal have klar besked om tingenes tilstand på en forståelig måde, og det det anser vi som værende en vigtig opgave at give dig. Samtidig gør vi det let for dig at gennemskue, hvad du har betalt for, ved at forklare dig, hvilket stykke arbejde vi har udført.

Du skal kort sagt kunne regne med det, vi fortæller dig – og det gælder også, når vi indgår aftaler.

Bliv ringet op

Kontakt os og få en hurtig tilbagemelding

Der er flere måder at komme i kontakt med os på, og du er meget velkommen til at sende en mail eller ringe til os. Vi glæder os til at modtage din henvendelse, som vi vil besvare så hurtigt som muligt. Servicearbejde udfører vi normalt inden for ganske få dage. Vores effektive planlægning gør os i stand til at reagere hurtigt på din henvendelse og hjælpe dig videre, så hurtigt vi overhovedet kan.

Vi glæder os til at hjælpe dig – ring til os allerede i dag på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Hjælp til både større og mindre el-opgaver på Nørrebro

  Vi har længe løst opgaver på Nørrebro og har derfor erfaring med alle facetter af elektrikerfaget – store opgaver som små. Vi er både behjælpelige, når du skal have opsat eller udskiftet enkelte lamper eller spots, og når du skal have renoveret køkkenet eller sågar en hel bolig og har brug for ekspertise til el-installationerne.

  Kontakt os og fortæl os om opgaven, du skal bruge vores hjælp til, så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Faste priser arbejder vi ikke med, da vi har stor variation i vores opgaver mht. brug af vores tid og ressourcer. Vi vil dog meget gerne vurdere din konkrete opgave og give dig en pris.

  Vi tilbyder en bred vifte af forskelligartede services. Vores kerneopgaver inkluderer, men begrænser sig ikke til:

  • Udskiftning af el-tavle
  • Opsætning af overvågning og alarmer
  • Diverse opgaver inden for belysning
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • El-arbejde i forbindelse med renovering

  Oplever du problemer eller uregelmæssigheder med el-installationer på hjemmet uden selv at kunne sætte en finger på fejlen, hjælper vi dig naturligvis med at lokalisere den. Uden faglig indsigt kan det være særdeles vanskeligt – og i nogle tilfælde endda farligt – selv at gå i gang med fejlfindingen. Kontakt hellere en elektriker på Nørrebro, som med sin faglighed kan finde og løse fejlen på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

  Grundigt udført elektriker-arbejde med 5 års garanti

  Din sikkerhed og tryghed er nogle af de vigtigste fokuspunkter i vores arbejde. Derfor garanterer vi, at alle forskrifter og regler bliver fulgt til punkt og prikke, når vi udfører arbejde hos dig. Det er også grunden til, at vi tør give dig 5 års garanti på alt vores el-arbejde som en ekstra sikkerhed for dig som kunde. Vi stræber efter at være en pålidelig samarbejdspartner, som udfører 100 % gennemarbejdede og sikre el-opgaver.

  Kontaktoplysninger

  50 Hertz
  CVR. 39819783

  Rådhuspladsen 16,
  1550 København

  47 47 47 70
  50hertz@50hertz.dk
  Kontakt os

  Elektriker på Nørrebro med akuthjælp til dine el-problemer

  Hos 50 Hertz tilbyder vi en elektriker døgnet rundt på hele Nørrebro. Vores døgnservice gør os fleksible, og vi er grundige i vores arbejde. Når vi har sagt ja til en opgave, er den vores første prioritet. Vi forlader ikke dit hjem, før vi er helt færdige med opgaven samt fortalt dig, hvad vi helt præcist har gjort for at løse opgaven.

  Vores pålidelighed kommer bl.a. med en 5 års garantipolitik på alt det arbejde, vi udfører for dig. Denne garanti tilbyder vi blot som en ekstra sikkerhed til vores kunder.

  Kontakt os, hvis du har akut brug for en elektriker på Nørrebro

  Vi rykker ud, når uheldet er ude. Vores ekspertise gør os i stand til at håndtere enhver opgave. Vi har ingen faste priser, da vi løser opgaver af meget varierende karakter og omfang. Så ring til os på tlf. 47 47 47 70 og få et tilbud – vi ser frem til at høre fra dig.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70