Ring til os

Elektriker i København

Elektriker i København med hurtig service

Med adresse centralt i København løser vi en lang række forskellige opgaver inden for el-faget. Vores primære opgaver omfatter bl.a. udskiftning af diverse lamper som spots og udendørslamper, el-tjek, udskiftning af stikkontakter, tilslutning af hvidevarer og meget andet.

Har du brug for en elektriker i København K eller København NV i forbindelse med et større projekt som renovering af en lejlighed eller opsætning af nyt køkken, er vi også meget gerne behjælpelige. Det letteste er at ringe til os eller sende en mail, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.
Bliv ringet op
døgtvagt

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Vi har døgnvagt og rykker ud med kort varsel i København

Fordi vi strukturerer vores arbejde så effektivt som muligt, er vi ofte i stand til at rykke ud med kort varsel og på alle tider af døgnet. Det kan du drage nytte af, hvis uheldet skulle være ude hjemme hos dig. Problemer med el-installationerne i hjemmet rammer ofte på ubelejlige tidspunkter og kræver en hurtig løsning, for at du kan komme videre med hverdagens gøremål.

Vi kommer til dig så hurtigt, vi kan, og vi forlader ikke dit hjem, før alt igen virker upåklageligt.

Du kan læse mere om vores døgnvagt her eller klikke på knappen herunder og bliv ringet på.

Bliv ringet op

Kontakt os og få svar allerede i dag

Vi sætter en ære i at besvare vores henvendelser så hurtigt som muligt og helst inden for ganske få timer. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset om du skal bruge hjælp til et akut problem eller et tilbud på et større projekt. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille.

Vi opererer ikke med faste priser, da vi løser opgaver af meget varierende karakter og omfang. Derfor får du lettest en konkret pris ved at henvende dig til os og få vurderet omfanget af din opgave og de ressourcer, den kræver fra vores side. Vi kan dog garantere, at vi altid forsøger at holde priserne så lave som muligt, og at vi ofte kan præsentere en bedre pris end andre elektrikere i København.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre med din forespørgsel – ring til os allerede i dag på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  En elektriker i København, som du kan regne med

  Ærlighed og troværdighed er værdier, der har stor betydning for os i relationen til vores kunder. Vi siger tingene, som de er, og udfører det aftalte arbejde med største grundighed. Vi vil også meget gerne forklare dig, hvilket arbejde vi har udført, og give dig et godt råd med på vejen.

  Kontaktoplysninger

  50 Hertz
  CVR. 39819783

  Rådhuspladsen 16,
  1550 København

  47 47 47 70
  50hertz@50hertz.dk
  Kontakt os

  Elektriker med døgnservice i København

  Hos 50 Hertz tilbyder vi løsninger til en lang række opgaver inden for el-faget. Det gælder døgnet rundt. Så hvis du har brug for vores tekniske kompetencer på tidspunkter, der ligger uden for almindelige åbningstider, kan du sagtens kontakte os. Så vurderer vi, hvad der skal til for at løse opgaven hurtigst muligt og sender en elektriker og en servicevogn ud til dig i København og omegn, hvis det er nødvendigt.

  Kontakt os, hvis du har akut brug for hjælp

  Står du og har akut brug for en elektriker i København – ligegyldigt om det er nat eller dag – så rykker vi ud med kort varsel, og vi forlader ikke dit hjem, før alt fungerer helt optimalt.

  Ring til os allerede i dag på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70