Ring til os

Elektriker i Kastrup

Elektriker i Kastrup med hurtig service døgnet rundt

Problemer med strømmen i hjemmet opstår som regel på de mest uventede tidspunkter, og derfor har du brug for en elektriker med fleksible arbejdstider. Vores effektive planlægning og strukturering af opgaver gør os i stand til at rykke ud med kort varsel – og med vores døgnvagtservice er der faktisk ingen begrænsninger for, hvornår på døgnet du kan tilkalde professionel elektrikerhjælp.

Har du akut brug for en elektriker i Kastrup, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, så du hurtigt kan få løst netop det problem, du står med – uanset om det er stort eller småt.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Elektriker i Kastrup, der kombinerer effektiv service med dyb, faglig indsigt

Det er både i vores og vores kunders interesse, at vores opgaver kan afsluttes hurtigt og effektivt. Derfor sørger vi for ikke at have for mange opgaver pr. tekniker – det betyder, at vi har tid til at koncentrere os om vores opgave hjemme hos dig uden at blive afbrudt af andre projekter undervejs. Når vi har indgået et samarbejde med dig, er du vores førsteprioritet, indtil opgaven er afsluttet på tilfredsstillende vis.

Ud over en effektiv opgaveløsning kan du hos os forvente en stor faglig indsigt, som vi gerne deler med dig. Det skaber nemlig tryghed, at vi løbende holder dig informeret om vores arbejde – og det sikrer også, at opgaverne løses med udgangspunkt i dine behov.

Bliv ringet op

Hvad koster en elektriker i Kastrup?

Vores opgaver varierer i omfang og karakter, og derfor er det vanskeligt at sætte faste priser. En pris afhænger også bl.a. af kørsel, tidsforbrug og den pågældende teknikers erfaringsniveau og bliver derfor fastlagt fra opgave til opgave.

Ønsker du et tilbud eller et prisoverslag, er du dog velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af den opgave, du ønsker at få udført. Vi vil herefter gøre vores bedste for at estimere både pris og tidsforbrug. Almindelige serviceopgaver klarer vi normalt inden for få dage, og alle henvendelser forsøger vi at besvare inden for 24 timer.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en elektriker i Kastrup. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

  Vi hjælper med alle typer el-arbejde i Kastrup

  Problemer med strømmen derhjemme kan komme til udtryk på mange måder; vaskemaskiner, der holder op med at fungere, blinkende lys pga. løse sikringer eller pludseligt manglende strøm i hele eller dele af boligen.

  Vi har erfaring med en lang række forskelligartede opgaver og bliver fx kaldt ud til:

  • Diverse opgaver inden for belysning
  • Opsætning af overvågning og alarmer
  • El-arbejde i forbindelse med renovering
  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Udskiftning af el-tavle

  Der er stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig med lige netop det problem, der presser sig på hos dig. Og er du i tvivl, om en opgave ligger inden for vores område, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Grundlæggende tager vi os af alle typer opgaver, store som små.

  47 47 47 70