Ring til os

Elektriker i Ishøj

Få autoriseret hjælp til dine el-installationer i Ishøj

Står du og mangler hjælp til diverse el-installationer, og bor du i Ishøj, så klarer vi skærene hos 50 Hertz. Du kan altid forvente svar inden for et døgn, når du kontakter os, hvorefter vi sender en elektriker ud til din bolig i Ishøj.

Vi tilbyder vores ekspertise til både store og små arbejdsopgaver. Det vil sige, at vi både hjælper dig med omfattende opgaver såsom ved en større renovering af hjemmet, ligesom vi også rykker ud, hvis du har brug for hjælp til opsætning af lamper eller udskiftning af stikkontakter mv.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Få højt serviceniveau hos 50 Hertz

Hos 50 Hertz er vi et professionelt team. Det betyder, at vi bestræber os på at gøre vores håndværk til perfektion, ligesom vi også garanterer en service, som du med ro i maven kan takke ja til. Vores elektrikere i Ishøj arbejder altid med gennemsigtige priser uden gebyrer, og ønsker du at få et overslag over el-arbejdets kostpris, kan det altid lade sig gøre.

Når en elektriker rykker ud til dig, bliver opgavens pris udregnet på baggrund af en timepris samt omkostninger til materialer. Det sker ganske sjældent, at en opgave ikke kan løses på stedet, da vores elektrikere som regel har alt det nødvendige materiale i deres servicebil.

Bliv ringet op

Kontakt os og få en autoriseret elektriker i Ishøj

Står du og mangler en elektriker i Ishøj, så kontakt os i dag. Vi rykker hurtigt ud, vi er grundige og professionelle i vores arbejde, og du får desuden 5 års arbejdsgaranti på alt udført arbejde. Vores garantipolitik giver vi til dig som en sikkerhed, sådan at du kan være sikker på, at vores arbejde lever op til alle gældende forskrifter om lovlighed og sikkerhed.

Ønsker du at vide mere om vores arbejde og services, kan du læse mere om 50 Hertz på vores hjemmeside. Har du brug for en elektriker i Ishøj allerede i dag, er du velkommen til henvende dig – ring til os på tlf. 47 47 47 70.

Kontaktformular

    Få en elektriker hurtigt ud til dig i Ishøj

    Når uheldet er ude, eller hvis du står midt i en renovering af din bolig, så må tingene godt gå lidt stærkt. Hos 50 Hertz tager vi bevidst et begrænset antal el-opgaver ind ad gangen. På den måde prioriterer vi kvaliteten i vores arbejde, samtidig med at vi sørger for, at du kan få svar på din henvendelse inden for 24 timer. Vi er med andre ord fleksible og grundige i alt det, vi foretager os.

    47 47 47 70