Ring til os

Elektriker i Hvidovre

Autoriseret el-installatør i Hvidovre

I hverdagen er vi alle afhængige af, at de elektriske installationer fungerer, som de skal. De elektriske apparater skal køre upåklageligt, og sikkerheden skal være i orden. Når du får udført det elektriske arbejde af en autoriseret el-installatør, kan du være sikker på, at alt arbejde er udført nøjagtigt efter bogen.

Hos 50 Hertz giver vi dig desuden 5 års arbejdsgaranti, ligesom vi opbevarer al dokumentation fra din opgave i 5 år. Vi vil nemlig gerne være din foretrukne el-installatør i Hvidovre og omegn.

Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Elektriker i Hvidovre med hurtig service og døgnvagt

Det er sjældent belejligt, når de elektriske apparater sætter ud, eller der opstår problemer med fx belysningen. Vi rykker ud på alle tider af døgnet hele ugen, og derfor kan vi hjælpe dig, lige når du har brug for det. Især i virksomhedssammenhæng kan det være kritisk at få rettet hurtigt op på elektriske problemer, og derfor kan vores døgnvagt også benyttes i erhvervssammenhæng.

Almindelige serviceopgaver løser vi som regel inden for ganske få dage. En serviceopgave er en opgave af begrænset omfang, hvor vores elektrikere typisk har alt det nødvendige udstyr i deres servicebiler. Opgaverne kræver derfor ikke planlægning og kan som regel løses på stedet.

En serviceopgave kunne fx være:

  • Opsætning af lamper
  • Installation af hvidevarer
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Fejlsøgning og reparation af belysning

Vi dækker et bredt spektrum af opgaver inden for elektrikerfaget. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en opgave, er du velkommen til at kontakte os med en beskrivelse af arbejdet, du ønsker udført.

Bliv ringet op

Kontakt 50 Hertz, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker tilbud på en opgave. Hvis du ønsker et tilbud, skal vi bruge en beskrivelse af opgaven, og ud fra den vil vi beregne et prisoverslag og et estimeret tidsforbrug.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, så du kan få hurtig hjælp til det problem, du står med. Send os en mail eller ring til os på 47 47 47 70. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

    47 47 47 70