Ring til os

Elektriker i Gentofte

Autoriseret og professionel elektriker i Gentoft

Står du og mangler hjælp til dine el-installationer, så kontakt 50 Hertz i dag. Hos os får du altid en grundig el-service, hvor du kan være sikker på, at der er styr på tingene. Vi er et team med masser af erfaring, og derfor påtager vi os opgaver af alle størrelser. Vi er klar til at rykke ud inden for ganske kort tid, og du kan altid få fat på os via vores døgnservice.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Få hjælp til stort som småt

Hos 50 Hertz har vi varierende typer el-opgaver. Vi hjælper dig både med opsætning af lamper, installation af nye stikkontakter og meget mere. Vi hjælper dig også med de lidt større projekter. For står du midt i en omfattende el-renovering af din lejlighed eller nybyg, så har vi også ekspertisen til at hjælpe dig her.

El-installationer udgør en af de største brandfarer i danske hjem, så bor du i en aldrende bolig i Gentofte, kan en elektriker fra 50 Hertz hjælpe dig med en grundig el-renovering. Vi gennemgår dit hjem fra top til tå, og vi sikrer os, at alle dine installationer lever op til retningslinjerne for en moderne bolig. Vi hjælper også med installationen af alt elektronik til nybyg, hvor vi sørger for, at alt fra stikkontakter til el-tavle bliver installeret korrekt.

Bliv ringet op

Elektriker i Gentofte – få en installatør eller tekniker ud til dig i dag

Bor du i Gentofte, og står du og mangler en el-installatør eller teknikker lige nu her – så kan du kontakte os på tlf. 47 47 47 70. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, og du kan komme i kontakt med os hele døgnet rundt. Ønsker du at vide mere om os, kan du læse mere på vores hjemmeside.

Kontaktformular

  Vores elektrikere i Gentofte tager sig tid til dig

  Hos 50 Hertz er den gode relation til vores kunder meget vigtig. Vi har en professionel, grundig og ærlig tilgang til vores arbejde, og vi har altid din tid, tryghed og tillid i fokus, når vi udfører en opgave for dig. Først og fremmest er vi meget grundige i vores planlægning, idet vi kun påtager os få opgaver ad gangen. På den måde har vores elektrikere mere tid til hver enkelte opgave, og vi sikrer vi os samtidig en hurtig responstid, når du henvender dig til os.

  Ud over vores personlige service, får du også en række andre fordele ved at benytte dig af 50 Hertz:

  • Du får altid svar på din henvendelse inden for 24 timer.
  • Du får 5 års arbejdsgaranti på alle opgaver.
  • Vores forsikring dækker skader op til DKK 20 mio.
  • Vi har døgnservice.

  Når vi er ude hos dig, kan du efter opgaven er løst altid spørge ind til diverse detaljer. Vi tager os nemlig gerne tid til at forklare, hvad vi har gjort, og hvordan vi har gjort det. Hos 50 Hertz er det vigtigt, at du er fuldstændig tilfreds med resultatet, efter vi har udført et stykke arbejde.

  47 47 47 70