Ring til os

Elektriker på Frederiksberg

Elektriker på Frederiksberg med hurtig service og døgnvagt

Når uheldet er ude, og du har problemer med strømmen, har du som regel brug for en elektriker i en fart. Uanset om det drejer sig om svigtende hvidevarer, blinkende lys eller en fejlbehæftet installation, kan vi hjælpe dig inden for kort tid, så du igen kan komme videre med hverdagens gøremål.

Vores åbningstider er fleksible, hvilket gør det nemt at booke os også uden for de sædvanlige tidspunkter. Faktisk kan du få fat i os hele døgnet med vores døgnvagt, hvis du pludselig skulle stå i en kritisk situation, der kræver hurtig handling.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

El-arbejde efter alle forskrifter og med 5 års garanti

Uanset hvilken opgave vi udfører hos dig, får du 5 års arbejdsgaranti. Inden vi udfører opgaven, lægger vi stor vægt på regler og installationsberegninger, som gør os i stand til at udføre vores arbejde på den mest hensigtsmæssige måde. Det betyder, at vores arbejde altid er udført efter alle gældende forskrifter, både når det gælder lovmæssige og sikkerhedsmæssige krav.

Vi får ofte henvendelser fra kunder, der har brug for vores hjælp til at udbedre en ulovlig eller fejlbehæftet installation, som de er blevet opmærksomme på i deres hjem. I sådanne tilfælde kan vi også rådgive om, hvordan du bedst forholder dig, hvis du opdager en ulovlig installation. Det kan fx være i forbindelse med at indgive klager eller kontakte relevante myndigheder. Rent praktisk kan vi naturligvis også bygge nye modeller og sikre, at du får lovlige og sikre installationer i stedet for de gamle ulovlige installationer.

Bliv ringet op

Kontakt os, hvis du skal bruge hjælp eller et tilbud

Du kan komme i kontakt med os på flere måder, og du er velkommen til at ringe til os på nedenstående telefonnummer eller sende os en mail. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Har du brug for at få udarbejdet et tilbud, skal vi bruge en beskrivelse af opgaven, hvorefter vi vil forsøge at beregne pris og estimeret tidsforbrug.

Vi glæder os til at høre fra dig – ring til os i dag på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Din elektriker på Frederiksberg til store og små opgaver

  Listen over vores arbejdsområder er lang, men på Frederiksberg bliver vi især kaldt ud til opgaver i private hjem. Her hjælper vi både med mindre opgaver som at reparere spots, der ikke fungerer, som de skal, og helt nye installationer i forbindelse med renovering af lejligheder, opsætning af nye køkkener og hvidevarer m.m.

  Andre opgaver kunne være:

  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • Diverse opgaver inden for belysning
  • Opsætning af overvågning og alarmer
  • Udskiftning af stikkontakter

  Listen er ikke udtømmende, og vi kan også hjælpe med el-opgaver på en lang række andre områder – vi løser både store og små opgaver. Er du i tvivl, om vi udfører lige netop den type opgave, du har brug for hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som overhovedet muligt. Almindelige serviceopgaver løser vi normalt inden for ganske få dage – ring eller skriv til os, så aftaler vi, hvornår vi kan se på dine el-installationer.

  Hvad koster en elektriker på Frederiksberg?

  Hvad bestemmer prisen på el-arbejde udført af en elektriker på Frederiksberg? Prisen på vores ydelser afhænger af mange faktorer som fx tidsforbrug, kørsel, teknikerens erfaringsniveau m.m., og vi kan derfor ikke oplyse faste priser. Bliver vi kaldt ud for at løse en fejl på en el-installation, skal vi måske også bruge ekstra tid på fejlsøgning for at sikre, at fejlen udbedres på den rigtige måde. I de tilfælde er det umuligt at sige på forhånd, hvor lang tid opgaven kommer til at tage.

  Du er dog altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at komme med et tilbud eller et prisoverslag på den opgave, du har brug for hjælp til.

  Kontaktoplysninger

  50 Hertz
  CVR. 39819783

  Rådhuspladsen 16,
  1550 København

  47 47 47 70
  50hertz@50hertz.dk
  Kontakt os

  Elektriker på Frederiksberg med hurtig service hele døgnet

  Vores kunder roser os for vores ærlighed og grundighed, når de beskriver deres oplevelser med 50 Hertz. Vi sætter også en stor ære i at være tilgængelige, når du har brug for det, og vi går altid til enhver opgave – stor som lille – med samme passion for vores håndværk.

  Vi fortæller dig altid, hvordan vi har løst opgaven, når vi er ude hos dig, og du får tilmed 5 års arbejdsgaranti på alt udført arbejde. Det tilbyder vi som en ekstra sikkerhed til dig.

  Hvis du har akut brug for en elektriker på Frederiksberg

  Man kan aldrig vide, hvornår man står midt i en situation uden strøm. Ligegyldigt hvad problemet skyldes, så kommer der en elektriker ud til dig på Frederiksberg med ganske kort varsel. Vi har døgnservice, og intet problem er for småt til os. Vi hjælper dig med alle typer opgaver.

  Du kan ringe til os i alle døgnets timer på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70