Ring til os

Elektriker i Dragør

Autoriseret elektriker i Dragør til mangeartede opgaver

Hos 50 Hertz har vi mange års erfaring med vores fag. Vi er professionelle i alt, hvad vi foretager os, og vi planlægger vores el-opgaver med stor omhu og med henblik på at være fleksible. På den måde får du en hurtig og grundig el-service, på lige det du står og mangler hjælp til, uanset hvornår på dagen det er.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Disse opgaver udfører vi for dig

Vores ekspertise gør os i stand til at tackle enhver opgave. Står du derfor med en større renovering af din bolig, eller er du ved at bygge nyt, så sørger vi for at dine el-apparater bliver installeret korrekt. Det kan være, at din boligs gamle el-installationer har brug for at blive gennemset af en autoriseret elektriker. Hvis det er tid til en el-renovering, hjælper vi i så fald med, at sikkerheden i din bolig lever op til alle forskrifter og lovbestemmelser.

Det samme gælder i forhold til nybyg. Hos 50 Hertz laver vi komplette el-installationer, der bl.a. omfatter installation af ny el-tavle. Det er her, hvor elektriciteten fra el-nettet kommer ind, ligesom det er her, hvor dine sikringer og fejlstrømsafbryder er placeret.

Vores elektrikere i Dragør rykker også ud, hvis du har brug for hjælp til mindre omfattende opgaver. Skal du have installeret nye eller rokere rundt på dine stikkontakter, så kommer vi hurtigt ud og løser dette for dig. Ingen opgave er for stor eller lille hos 50 Hertz.

Bliv ringet op

Få hurtig hjælp af en elektriker i Dragør

Står du og mangler en elektriker lige nu og her, kan du nemt og hurtigt få fat på os. Vi har døgnservice, så vi hjælper også til, hvis uheldet er ude midt om natten. Vi ser frem til at høre fra dig – du kan både ringe og skrive til os på tlf. 47 47 47 70.

Kontaktformular

    Vælg en professionel og grundig elektriker i Dragør og få mere tryghed

    Når vores autoriserede elektrikere er ude hos dig, kan du altid forvente en professionel og grundig service. Vi tager ikke fra dig, før du er fuldstændig tryg og tilfreds med den opgave, vi har udført for dig. Når vi udfører en opgave i din bolig, har vi altid fokus på at være effektive i vores håndværk, sådan at du kan komme videre med dagligdagens gøremål. Ønsker du en forklaring på, hvad vi specifikt har gjort for at løse opgaven, så har vi naturligvis altid tid til sætte dig ind i detaljerne.

    Som en ekstra sikkerhed til dig, tilbyder vi endda 5 års arbejdsgaranti. Dette er uanset hvilken type elektrikeropgave, der er tale om. Det er din ekstra tryghed, og det er et signal fra vores side om, at du altid kan stole på, at vi udfører vores arbejde grundigt og efter alle forskrifterne samt gældende lov- og sikkerhedskrav.

    47 47 47 70