Ring til os

Elektriker i Brønshøj

Elektriker i Brønshøj med garanti og fleksible åbningstider

Problemer med strømmen i hjemmet kan antage mange former: manglende strøm i dele af boligen, blinkende lys pga. en løs kontakt eller hvidevarer, der ikke virker, som de skal. Fælles for fejlene er, at de er ubelejlige og helst skal løses så hurtigt som overhovedet muligt.

Hos 50 Hertz kan vi hjælpe dig, uanset hvornår du oplever udfordringer med elektriciteten. Vores åbningstider er fleksible, så vi også kan hjælpe dig uden for de sædvanlige tidspunkter, og med vores døgnvagt kan vi rykke ud til kritiske fejl, uanset hvornår de opstår.

Vi udfører en lang række el-opgaver, bl.a.:

  • Udskiftning af stikkontakter
  • Diverse opgaver inden for belysning
  • El-arbejde i forbindelse med renovering
  • Opsætning af overvågning og alarmer
  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • Udskiftning af el-tavle

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om en opgave ligger inden for vores arbejdsområde. Vi beskæftiger os både med mindre opgaver som udskiftning af spots eller stikkontakter og store opgaver i forbindelse med fx renovering af lejligheder eller opsætning af køkkener.

Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Vi giver 5 års arbejdsgaranti på alle udførte opgaver

Inden vi påbegynder den praktiske del af en opgave, bruger vi energi på både regler og installationsberegninger, så vi kan give dig 5 års arbejdsgaranti på opgaven. Det betyder, at alle forskrifter bliver fulgt, og at du får en helt igennem sikker installation. Fordi vi lægger stor vægt på overholdelse af installationsbekendtgørelserne og på sikkerhed, får vi ofte henvendelser fra kunder, der skal bruge vores hjælp til at udbedre ulovlige eller forkerte installationer. I dette arbejde hjælper vi ikke kun med at rette op på installationerne, vi rådgiver også, hvis du har brug for at klage over dine eksisterende installationer til myndigheder eller dem, der oprindeligt har udført arbejdet.

Bliv ringet op

Elektriker i Brønshøj med service og faglighed i fokus

Når du vælger os som din elektriker i Brønshøj, vil du opleve, at vi vægter både faglighed og et godt samarbejde højt. Det er nemlig gennem det gode samarbejde med dig, vi sikrer den høje kvalitet – helt konkret afstemmer vi forventninger med dig, inden vi påbegynder en opgave, ligesom vi løbende holder dig opdateret under arbejdet. Du får altid besked ca. 30 minutter før, vi ankommer, så du ved, at vi er på vej.

For at kunne afslutte vores opgaver hurtigt tager vi kun få nye kunder ind om ugen – kort sagt prioriterer vi kvalitet over kvantitet. Færre kunder pr. tekniker betyder nemlig, at arbejdet hos dig ikke bliver afbrudt af andre projekter, og at vi kan arbejde koncentreret hos dig, indtil opgaven er løst. Det lader os arbejde fokuseret med vores faglighed, og det sikrer, at du hurtigt kan komme videre med dine daglige gøremål.

Har du brug for en elektriker i Brønshøj, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Ring til os på tlf. 47 47 47 70 – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

    47 47 47 70