Ring til os

Elektriker i Brøndby

Elektriker i Brøndby med garanti og døgnservice

Uanset om det er belysningen eller hvidevarerne, der svigter, er problemer med strømmen sjældent belejlige. For at kunne komme videre med hverdagens gøremål har du brug for hjælp i en fart, og netop derfor står vi til rådighed med vores døgnvagt. Du kan ringe til os på alle tider af døgnet, og vi har erfaring med alle typer opgaver inden for elektrikerfaget – store som små.

Eksempler på vores opgaver kunne være:

  • Udskiftning af el-tavler
  • Installation af hvidevarer
  • Diverse belysningsopgaver
  • Udskiftning af stikkontakter
  • El-arbejde ved renovering og nybyg

Uanset hvilken type opgave vi udfører hos dig, får du 5 års arbejdsgaranti. Vi er desuden autoriserede el-installatører, og du kan derfor være helt tryg ved, at vi udfører arbejdet efter alle forskrifter og med hensyn til den nyeste lovgivning på området.

Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Find en elektriker i Brøndby, der udfører arbejdet med få dages varsel

Vi gør en dyd ud af at planlægge og strukturere vores arbejde så effektivt som overhovedet muligt. Det betyder nemlig, at vi kan udføre almindelige serviceopgaver med ganske kort varsel. En serviceopgave er en opgave af mindre omfang, og som ikke kræver andre reservedele og andet udstyr end det, vores elektrikere som regel allerede har i deres servicebiler. På den måde kan opgaven udføres på stedet på ganske kort tid. Serviceopgaver er typisk opgaver som opsætning af lamper og stikkontakter, reparation af belysning m.m.

Bliv ringet op

Vælg en autoriseret elektriker i Brøndby og få fuld tryghed

Vælger du 50 Hertz, får du en autoriseret elektriker, der har udført mangeartede opgaver i Brøndby gennem flere år. At vi er autoriserede betyder, at vi også må udføre opgaver på de dele af dine el-installationer, som du ikke selv har adgang til og ifølge loven ikke må arbejde på. Det kan fx være opgaver relateret til din el-tavle eller andre dele af den faste installation i hjemmet. Det betyder også, at du kan være sikker på, at vores faglighed er i orden. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os udføre el-service i dit hjem eller i din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for hjælp eller et godt tilbud. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Ring til os på 47 47 47 70 eller send os en mail – vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktformular

    47 47 47 70