Ring til os

Elektriker på Amager

Elektriker på Amager med hurtig service i højsædet

Vi er alle afhængige af velfungerende el-installationer i hjemmet for at få hverdagen til at fungere. Når uheldet er ude, og du har problemer med strømmen, er der derfor ofte behov for at få hjælp i en fart. Det ved vi, og derfor er noget af det vigtigste for os at være lette at få fat i og at kunne rykke hurtigt ud til en opgave. Vi har samtidig stor erfaring med al slags el-arbejde på Amager og kan bistå dig i de fleste problemstillinger, du kan komme ud for.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Få fat i en elektriker på Amager uden for almindelig arbejdstid

Problemer med strømmen kan opstå på de mest ubelejlige tidspunkter, og derfor skal du altid kunne få fat på en elektriker. Hos os er det muligt, fordi vi har døgnvagt og kan hjælpe dig 24 timer i døgnet alle ugens dage. Vi har effektiv planlægning og strukturering af vores arbejde i fokus, og det gør os i stand til at rykke ud med kort varsel, når det brænder på.

Også de almindelige serviceopgaver prioriterer vi at løse hurtigt. Det betyder, at vi som regel kan hjælpe dig inden for ganske få timer, ligesom vi svarer på henvendelser inden for få timer. Vores fleksibilitet kommer dig til gode, når du har brug for hurtig og professionel hjælp fra en el-installatør på Amager.

Bliv ringet op

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller et tilbud

Der er flere måder at komme i kontakt med os på, og du er meget velkommen til at ringe til os på nedenstående telefonnummer eller sende os en mail. Vi besvarer som regel henvendelser inden for ganske få timer, og serviceopgaver udfører vi inden for få dage. Ønsker du at få udarbejdet et tilbud, skal vi bruge en beskrivelse af opgaven, og vi vil herefter beregne pris og estimeret tidsforbrug.

Vi glæder os til at høre fra dig – ring til os i dag på tlf. 47 47 47 70

Kontaktformular

  Professionel el-installatør på Amager

  Vores kunder på Amager benytter os især til problemstillinger med strømmen i private hjem. Måske har du pludselig mistet strømmen i en del af din bolig, eller måske blinker lyset pga. en løs forbindelse. Det kan også være, at du skal bruge vores assistance til at få monteret helt ny belysning i form af spots eller udendørslamper, eller måske skal du have et nyt alarmsystem til at fungere.

  Listen over vores arbejdsområder er lang, og vi kan sikkert også hjælpe dig med din forespørgsel. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til:

  • Udskiftning af el-tavle
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Tilslutning af vaskemaskiner
  • Diverse opgaver inden for belysning
  • El-arbejde i forbindelse med renovering
  • Opsætning af overvågning og alarmer

  Listen er ikke udtømmende, men giver eksempler på vores arbejde. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med en bestemt opgave, er du altid velkommen til at ringe eller skrive og fortælle os om det arbejde, du ønsker at få udført.

  Pålideligt elektrikerarbejde med 5 års garanti

  Ærlighed er noget af det vigtigste for os, når vi løser opgaver for dig. Derfor siger vi altid tingene, som de er. Vi mener, at du skal have klar besked om tingenes tilstand, og vi gør vores bedste for at forklare vores arbejde på en måde, der er til at forstå. At du får indsigt i vores arbejde gør dig også i stand til at gennemskue, hvad du betaler for, når du booker os.

  For at kunne afslutte vores opgaver hurtigt tager vi kun få nye kunder ind om ugen. Det betyder, at vi ikke bliver afbrudt af andre projekter, mens vi arbejder for dig. Du kan derfor forvente, at vi arbejder effektivt på at få løst dit problem så hurtigt som muligt.

  Kontaktoplysninger

  50 Hertz
  CVR. 39819783

  Rådhuspladsen 16,
  1550 København

  47 47 47 70
  50hertz@50hertz.dk
  Kontakt os

  Elektriker på Amager med døgnvagt

  Hos 50 Hertz rykker vi ud til enhver opgave. Vi strukturerer vores opgaver meget effektivt, hvorfor vi ofte er i stand til at rykke ud med kort varsel og på alle tider af døgnet. Når vi er ude hos dig, gør vi en dyd ud af at være grundige i vores arbejde. Vi forlader aldrig en opgave, hvis vi ikke er helt sikre på, at alt igen virker upåklageligt.

  Tag fat i os, hvis du har akut brug for en elektriker på Amager

  Hvis du har akut brug for en elektriker på Amager, så tilbyder vi også her vores ekspertise og hjælp. Vi udfører mangeartede opgaver. Vi rykker ud, hvis der er tale om en pludselig strømafbrydelse eller et andet akut problem, som du skal have løst hurtigst muligt – tøv derfor ikke med at kontakte os med det samme.

  Vi ser frem til at høre fra dig – også hvis du blot har en forespørgsel. Ring til os på tlf. 47 47 47 70.

  Læs mere om døgnvagt
  47 47 47 70