Ring til os

Elektriker i Albertslund

Elektriker i Albertslund med hurtig service og 5 års garanti

Der kan opstå mange forskellige problemer med strømmen i hjemmet, og både de små og de større problemer kan være ganske forstyrrende i dagligdagen. Uanset om du mangler strøm i dele af boligen, om en løs kontakt får lyset til at blinke, eller hvidevarerne sætter ud, har du brug for at få løst fejlene så hurtigt som muligt.

Med vores døgnvagt og fleksible åbningstider kan vi give dig en hjælpende hånd, uanset hvornår problemerne med elektriciteten opstår. Det er intet problem at ringe til os uden for almindelig arbejdstid – vi ved nemlig, at det ofte er afgørende, at en elektriker kan tage hånd om problemerne med det samme.

Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Vi hjælper med en lang række el-opgaver i Albertslund

Du kan bruge vores ekspertise inden for en lang række områder, uanset om du kontakter os som privatperson eller virksomhed. Nogle af de mest almindelige opgaver tæller bl.a.:

  • Udskiftning af el-tavler
  • Tilslutning af hvidevarer
  • El-arbejde ved renovering og nybyg
  • Opsætning af overvågning og alarmer
  • Udskiftning og opsætning af stikkontakter

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om vi kan løse din opgave. Vi løser både mindre opgaver som udskiftning af spots og store opgaver i forbindelse med fx opsætning af køkkener.

Bliv ringet op

Få en elektriker i Albertslund med 5 års arbejdsgaranti

Vidste du, at du altid får 5 års arbejdsgaranti, uanset hvilken type opgave vi udfører hos dig? Det er din ekstra tryghed og sikkerhed for, at alt arbejde bliver udført efter forskrifterne og gældende lov- og sikkerhedskrav. Vi er desuden autoriserede el-installatører, hvilket betyder, at du også kan bruge os til at få foretaget el-tjek af din bolig eller til at arbejde med de faste installationer, som du som privatperson ikke må røre.

Ring til os eller send en mail, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker at indhente et tilbud. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer, så det altid er let for dig at få fat i en elektriker, når du har brug for det. Ring til os på 47 47 47 70 – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

    47 47 47 70