Ring til os

El-tjek udført af professionelle el-installatører

Tid til et el-tjek?

Et el-tjek kan være relevant på flere forskellige tidspunkter. Måske skal du sælge din bolig, måske har du netop købt en ny – eller måske har du bare brug for at få et overblik over el-installationerne i dit hjem for at sikre dig, at alt er, som det skal være. Vi tilbyder også at udføre generelle elektriker opgaver i København og omegn, samt døgnvagt.

Hos 50 Hertz har vi kompetencerne til at udføre et el-tjek, der overholder alle forskrifter og giver dig det indblik i dine installationer, som du har brug for. Her på siden kan du læse mere om vores ydelser og om, hvordan du kan øge sikkerheden i din bolig med et el-tjek.
Bliv ringet op

Vi tilbyder el-tjek og forbedringer af:

Huse
Erhverv
Andelsboliger
Ejerlejligheder
Sommerhuse
Fælleslokaler

Hvorfor er det en god ide at få tjekket sine el-installationer?

Forældede eller ulovlige el-installationer kan være livsfarlige og udgøre en stor brandfare, og de bør udbedres, så snart du bliver opmærksom på dem. Det er derfor en god ide at få udført et el-tjek, hvis du har den mindste mistanke om, at der kan være noget galt med dine installationer.

Andre ting kan også give anledning til farlige situationer – det kan fx være ledninger, der har været udsat for gnaveskader fra rotter eller mus eller el-arbejde, der simpelthen er udført forkert og derfor også udgør en fare. Forkerte eller forældede installationer er som regel ikke synlige, og hvis de er, har man måske alligevel brug for faglig ekspertise for at kunne identificere dem og dermed også gøre noget ved dem.

Bliv ringet op

Bestil dit el-tjek allerede i dag

Kunne du tænke dig et el-tjek for at højne sikkerheden i dit hjem eller i forbindelse med køb og salg af bolig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har mistanke om fejl i dine installationer, der kan medføre fx brandfare – jo før du kan få klarlagt og udbedret fejlene, jo bedre. Vores autoriserede el-installatører udfører professionelle el-tjek i boliger og bygninger af enhver slags, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Husk også, at du får 5 års arbejdsgaranti på alle el-tjek, vi udfører.

Kontakt os på telefon: 47 47 47 70 eller på mail: 50hertz@50hertz.dk – vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

  Hvad er et el-tjek?

  Et el-tjek er en gennemgang af alle hjemmets el-installationer med fokus på, om de er udført lovligt og uden fejl, og om de lever op til gældende lovmæssige sikkerhedskrav. Ved et el-tjek kontrollerer vi bl.a. eltavlen, afbrydere, lampeudtag, indbyggede spots, fejlstrømsafbryderen m.m.

  Når vi har gennemgået alle installationer, udarbejder vi en professionel dokumentation for eftersynet, hvor vi beskriver installationernes tilstand samt eventuelle fejl og mangler, der skal rettes op på. Du får 5 års arbejdsgaranti på dit el-tjek hos 50 Hertz, og vi opbevarer også din dokumentation i 5 år.

  Opdager vi mangler i installationerne eller fejl, der skal udbedres, giver vi dig besked med det samme. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at rette op på eventuelle fejl, hvis du ønsker at lave en aftale med os om det. Bemærk blot, at udbedring af fejl og mangler i installationerne ikke er en del af selve el-tjekket og heller ikke omfattet af prisen. Der skal efterfølgende laves en separat aftale om de opgaver, der skal udføres – men så er du også rigtigt godt stillet i forhold til at optimere dit hjem, så det lever op til både sikkerhedskrav og øvrige lovmæssige krav.

  Et el-tjek giver dig sikkerhed

  Et el-tjek er i høj grad et spørgsmål om sikkerhed. I nogle tilfælde er det et lovkrav at få gennemgået alle installationer, fx i forbindelse med hussalg eller -køb. Vi anbefaler dog, at alle indimellem får gennemgået el-installationerne i hjemmet, netop fordi de kan blive forældede, slidte eller angrebet af skadedyr. At en installation én gang er udført efter alle forskrifter er desværre ikke ensbetydende med, at den holder evigt, og derfor bør du med mellemrum få foretaget et professionelt el-tjek af din bolig. En tilsyneladende lille ting som en løs stikkontakt kan forårsage en kortslutning med stor brandfare til følge, og derfor bør du altid sikre, at dine installationer lever op til alle krav.

  Hvad koster et el-tjek?

  Vi har ikke faste priser på el-tjek, da opgavernes omfang varierer alt efter størrelsen på bygningen, antal og typer af installationer og meget andet. Der er desuden forskellige krav til proceduren afhængigt af, om der er tale om andelsboliger, offentlige bygninger eller erhvervslokaler, hvilket også kan have indvirkning på prisen på det udførte arbejde. Derfor udfører vi i stedet arbejdet på timesats.

  Vi kan dog garantere, at vores priser som altid er konkurrencedygtige, og at vi udfører arbejdet med den største grundighed. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores timepriser.

  El-tjek af andelsbolig og ejerlejlighed

  Ved hussalg har der siden 2012 været lovkrav om både en tilstandsrapport og en el-rapport, for at der kan tegnes en ejerskifteforsikring. Da det ikke er muligt at tegne ejerskifteforsikringer ved køb og salg af andelsboliger og ejerlejligheder, bliver et el-tjek ofte fravalgt i disse handler – og det kan være en stor fejl. Et el-tjek er nemlig en sikring af både køber og sælger, og vi vil derfor stærkt anbefale, at du alligevel får gennemgået installationerne i boligen for at undgå ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt.

  Hos 50 Hertz har vi erfaring med el-tjek i andelsboliger og ejerlejligheder, og du kan derfor bruge vores ekspertise til at sikre, at alle installationer er lovlige og forsvarlige. Det gælder selvfølgelig, uanset om du skal sælge eller købe.

  Er der ulovlige installationer i en lejlighed eller en andelsbolig, er det forskelligt, om udbedringen skal forestås af sælger eller køber, og derfor er begge parter godt stillet med et el-tjek i forbindelse med handelen.

  47 47 47 70