Ring til os

Professionel el-service i København og omegn

Søger du el-service?

Du kan benytte dig af vores alsidige el-service uanset, om du henvender dig som privatperson eller på vegne af en virksomhed, offentlig institution eller et forsikrings- eller boligselskab. Vi arbejder altid med gennemsigtige priser uden gebyrer, og ønsker du at få udarbejdet et tilbud på forhånd, kan det også lade sig gøre. Med vores døgnvagt og korte svartid er vi altid til at få fat på, når du har brug for el-service i København og omegn.
Bliv ringet op

Eksempler på serviceopgaver kan være:

Udendørs belysning
Fejlfinding for jordfejl
Hvidevareinstallationer
Lampeopsætning eller -udskiftning
Fejlsøgning og reparation af belysning
Opsætning eller udskiftning af stikkontakter
Opsætning eller udskiftning af stikkontakter
EDB- og TV-installation
Køb af hvidevarer gennem 50 Hertz

Hvilke typer opgaver gælder som el-service?

Serviceopgaver – blandt fagfolk også kaldet spjældopgaver – er opgaver af begrænset omfang. Der er typisk tale om opgaver, der ikke kræver en fast pris og derfor løses på timebasis.

Det betyder, at prisen for dig bliver en timepris og omkostningerne til materialer. Opgaven kan næsten altid vurderes og løses på stedet, fordi den ikke kræver meget tid, og elektrikeren som regel har alt det nødvendige materiale og eventuelle reservedele tilgængeligt i sin servicebil.

Bliv ringet op

Lad en autoriseret el-installatør stå for din el-service i København

Når du vælger en autoriseret elektriker i København og el-installatør, er det din garanti for, at alle regler og forskrifter bliver overholdt. Det er altafgørende for os, at dine el-installationer er fuldt lovlige og sikre, og bl.a. derfor giver vi dig også 5 års arbejdsgaranti på alt arbejde udført af os. Vi har døgnvagt og kort responstid, og derfor er vi det oplagte valg, når du har brug for el-service i København og omegn.

I hjemmet kan du sommetider få brug for akut elektrikerhjælp fra en el-installatør i nærheden, og måske især for virksomheder giver det mening at samarbejde med en elektriker i lokalområdet. En lokal elektriker kan ankomme til stedet med kort varsel og løse de problemer, der måtte opstå med el-installationerne, så du igen kan drive forretning.

Uanset om du som privatperson, virksomhed eller offentlig institution har brug for el-service, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på 47 47 47 70 – vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

    47 47 47 70