Ring til os

Få professionel rådgivning af en el-ingeniør

El-ingeniør til både små og store projekter

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for projektering af belysnings-, styrings- og forsyningsinstallationer til en bred vifte af forskellige brancher og industrier. Vores samarbejdspartnere tæller fx arkitekter og hovedentreprenører, ligesom vi benyttes af rådgivende ingeniører og i forbindelse med offentlige udbud. Som el-ingeniører lægger vi vægt på faglig kvalitet, grundig rådgivning og at have den nyeste viden inden for vores område.
Bliv ringet op

Vi kan klare

Rådgivning
Demonsionering 
Beregning
Energioptimering 
Grønenergi
Projektering
Myndighedsgodkendelser og -koordinering

Brug 50 Hertz, når sikkerhed og kvalitet har førsteprioritet

Når der arbejdes med projektering af større projekter som fx sygehuse, er installationernes sikkerhed noget af det mest væsentlige. I den forbindelse kan du drage nytte af 50 Hertz som rådgivende el-ingeniører med fokus på, at alle installationer er lovlige, korrekte og sikre.

Vi specialdesigner desuden løsninger efter de behov, der findes i lige netop dit byggeri eller projekt. Det kan eksempelvis være særlige løsninger inden for belysning, der tager højde for rummenes anvendelse og trivslen hos de mennesker, der færdes der. Et andet eksempel er energivenlige og bæredygtige løsninger, som vi også kan være behjælpelige med at udarbejde.

Vi tilbyder også at udføre almindelige elektriker opgaver, samt døgnvagt.

Du kan blot tage kontakt til os med dine særlige ønsker til de installationer, du ønsker hjælp til at projektere.

Bliv ringet op

Kontakt os i dag og hør mere

Har du brug for en el-ingeniør til rådgivning om stærkstrøm- og svagstrømsinstallationer i kontorbygninger, institutioner, offentlige bygninger m.m.?

Kontakt os allerede i dag og fortæl os om opgaven. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores services som el-ingeniør. Vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Ring til os på 47 47 47 70 – vi ser frem til at høre fra dig.

Kontaktformular

    47 47 47 70