Ring til os

Døgnvagt elektriker åben 24/7 

Typisk akute el skader dækkes af forsikring

Skal du bruge en elektriker med døgnservice akut? 

Står du med et problem, som du er usikker på om det skal løses af en elektriker med det samme? Så kan du altid kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, om dit problem kan vente eller ej.

Vi tager telefonen hele døgnet rundt. For desværre opstår elektriske problemer oftest på de mest ubelejlige tidspunkter – og sommetider er de kritiske og skal løses med det samme, selv om det er uden for almindelig arbejdstid. Vi har mulighed for at rykke ud til akut opståede problemer med el-installationer på alle tider af døgnet.

Det kan være strømsvigt eller andre problemer i private hjem eller i virksomheder, hvor der er brug for at holde gang i fx køling eller frysere. Du kan gøre brug af vores elektriker-døgnvagt i alle ugens dage hele året rundt.

Er din opgave ikke akut og har du brug for en elektriker i København, kan vi også klare dette.

Ring op nu
døgtvagt

Vi klarer alle opgaver 24/7/365:

Reparation efter brand i el-installationer
Sikringer, der går i stykker gang på gang
Kabler, der er boret over
Slidt eller defekt RCD-relæ
Overbelastning på din el
Strøm i en vandhane
Og meget mere

Brug en elektriker med døgnvagt, når strømmen svigter

Dækker min forsikring ved akutte fejl?

Når man bliver ramt af strømsvigt, dækker din forsikring som regel. Det er også noget af det, du kan bruge vores elektrikerdøgnvagt til at få styr på. Så slipper du for at betale unødvendigt mange penge for dit uheld med strømsvigt eller anden el-skade. 

For nogle problemer kan ikke vente – de skal løses med det samme for ikke at udvikle sig til endnu større problemer. Det kan fx være strømsvigt, der er skyld i, at køleskabe, frysere og andre hvidevarer i hjemmet sætter ud. Det kan også være på restauranten, hvor fødevarer skal opbevares på køl eller frost, for at omsætning ikke går tabt.

Uanset om du har brug for hjælp som privatperson eller i forbindelse med erhverv, kan vi yde elektrikerhjælp på alle tider af døgnet for at mindske gener og tab af omsætning.

Ring op nu

Kontakt en elektriker med døgnvagt

Nogle problemer med elektricitet er selvfølgelig mere akutte end andre. Når det drejer sig om brand, er det vigtigt, at du kontakter os lige med det samme. Alene i Danmark udvikler der sig en livstruende brand mere end én gang dagligt som følge af en fejlagtig el-installation eller en anden elektrisk fejl.

Den statistik forsøger vi at forbedre med vores døgnvagtservice – men også gennem løbende kvalitetssikring. Så hvis du har mistanke om, at der eventuelt kan være noget i vejen med din el på grund af brand, så kontakt os gerne i dag.

Får du brug for hjælp uden for vores almindelige åbningstider, skal du blot ringe og fortælle, at du har brug for akut hjælp. Vi vurderer herefter opgaven, men vil som regel sende en tekniker og en servicevogn. Fakturaer på op til 10.000 kr. kan betales via MobilePay, og medmindre andet er aftalt, vil fakturaen udskrives på stedet.

Vi har forståelse for, at nogle opgaver skal løses med det samme, uanset hvad klokken er, og derfor vil vi altid forsøge at hjælpe dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Du kan altid ringe til os på 47 47 47 70, hvis du har brug for hjælp eller ønsker at høre mere om vores ydelser. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktformular

  Hvad koster det at bruge en elektriker med døgnvagt?

  Det er ikke muligt for os at beregne standardpriser for vores elektriker-døgnvagt, fordi opgaverne varierer i omfang, type og tidsforbrug. Dog skal du være klar over, at det er dyrere at benytte sig af døgnvagten end at få løst elektriker-opgaver inden for almindelig arbejdstid. Timeprisen er højere, når vores teknikere skal arbejde aften/nat og weekend, og der faktureres altid for mindst 2 timer. Der opkræves desuden et udkaldstillæg efter kl. 16.

  Er du i tvivl, om dit problem er akut, er du velkommen til at kontakte vores døgnvagt – så vil vi hjælpe med at vurdere, om det er nødvendigt at få løst problemet med det samme, eller om det kan vente til næste arbejdsdag.

   

  Vores mål og vision

  Målet for os er at være københavnernes foretrukne valg af døgnserviceelektriker. Vi yder derfor et højt service- og kvalitetsniveau på alle opgaver, vi påtager os. Det gælder uanset hvilket tidspunkt på døgnet, vi løser din opgave.

  For at kunne give dig den kvalitet, sender vi løbende vores team på aktuelle efteruddannelser, så det altid er godt klædt på til opgave den dag, du skal bruge en elektriker med døgnservice i københavnsområdet akut.

  Derfor skal du ringe til os, hvis du vægter høj kvalitet og hurtig hjælp.

  Vi opererer også i 

  47 47 47 70