Døgnvagt elektriker

Døgnvagt Elektriker

Skal du bruge en akut døgnvagt elektriker ?

Vi svarer med det samme

Står du med et problem, som du er usikker på om det skal løses af en døgnvagt elektriker akut? Så kan du altid kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, om dit problem kan vente eller ej.

Vi har mulighed for at rykke ud til akut opståede problemer med el-installationer på alle tider af døgnet.

Det kan være strømsvigt eller andre problemer i private hjem eller i virksomheder, hvor der er brug for at holde installationer i gang. Du kan gøre brug af vores elektriker døgnvagt i alle ugens dage hele året rundt.

Vi tager telefonen hele døgnet rundt. Desværre opstår elektriske problemer oftest på de mest ubelejlige tidspunkter – og sommetider er de kritiske og skal løses med det samme, selv om det er uden for almindelig arbejdstid.

Døgnvagt elektriker

Vi svarer med det samme

Akut elektriker

Akut elektriker med døgnvagt service, når strømmen svigter

Døgnvagt elektriker

Dækker min forsikring ved akutte fejl?

 

Når man bliver ramt af strømsvigt, dækker din forsikring som regel. Det er også noget af det, du kan bruge vores elektriker døgnvagt til at få styr på. Så slipper du for at betale unødvendigt mange penge for dit uheld med strømsvigt eller anden el-skade.

For nogle problemer kan ikke vente – de skal løses med det samme for ikke at udvikle sig til endnu større problemer. Det kan fx være strømsvigt, der er skyld i, løse forbindelser med brand, eller andre essentielle elektriske systemer i  tavlen sætter ud. Det kan også være på restauranten, hvor fødevarer skal opbevares på køl eller frost, for at omsætning ikke går tabt.

Uanset om du har brug for hjælp som privatperson eller i forbindelse med erhverv, kan vi yde elektrikerhjælp på alle tider af døgnet for at mindske fare for brand og menneske skader.

AKut elektriker

Typiske akutservices

 • Løs forbindelse med brand 
 • Kortslutning med brand 
 • overspænding 
 • Lynslag 
 • Skadet kabler / gravet kabler 
 • Fejl i hoved bly og for tavle 
 • Stofkabler med kortslutning 
 • Produkter der ikke installeret efter fabrikantens anvisninger
 • Løs forbindelse med brand i hoved bly 
 • Defekt hovedskringer sikringer 
 • Løs forbindelse med brand i el måler rammer 
 • Kortslutning og defekt RCD
Akut elektriker
Akut elektriker

Kontakt en Døgnvagt elektriker eller akut elektriker

Hvis du har brug for en Døgnvagt elektriker eller akut elektriker, er her et par trin, du kan tage:

 1. Bevar roen: Elektriske nødsituationer kan være stressende, men det er vigtigt at bevare roen og tænke klart. Sluk for alle elektriske apparater og udstyr, der er berørt af problemet.
 2.  Vurder situationen: Prøv at identificere kilden til problemet, men sørg for at være sikker. Hvis du ser gnister, rygning eller hører usædvanlige lyde fra dit elektriske system Så kontakt en direkte en døgnvagt elektriker
 3.  Tilkald en akut elektriker: Kontakt en døgnvagt elektriker eller akut elektriker hurtigst muligt. Mange elektrikere tilbyder 24/7 nødtjenester, så du burde være i stand til at finde nogen til at hjælpe dig når som helst på dagen eller natten. Giv så mange detaljer som muligt om situationen, når du ringer.
 4. Følg sikkerhedsretningslinjerne: Indtil døgnvagt elektriker eller akut elektriker ankommer, skal du holde sikker afstand fra berørt elektrisk udstyr eller systemer. Forsøg ikke at løse problemet selv, da dette kan være farligt.
 5. Samarbejde med elektrikeren: Når døgnvagt elektriker eller akut elektriker ankommer, skal du give dem alle oplysninger, de har brug for, og samarbejde med deres instruktioner. De vil arbejde for at diagnosticere og løse problemet så hurtigt og sikkert som muligt.
 6. Husk, at elektriske nødsituationer kan være farlige, så det er vigtigt at tage dem alvorligt og ringe efter hjælp så hurtigt som muligt.
 
Akut
Skriv til os
Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt info

 

CVR. 39819783
Auto. nr. EFUL-13989

 

Adresse info

 
50 Hertz ApS
Rådhuspladsen 16,
1550 København
 
Døgnvagt elektriker
co_50hertz